Griffin: Rad s Jamesom je najstresnije razdoblje u mom životu

Griffin: Rad s Jamesom je najstresnije razdoblje u mom životu

LeBron James je sada u drugoj sezoni s Los Angeles Lakersima. U momčad je uspio doći i Anthony Davisa tako da će biti puno očekivanja od Lakersa u novoj sezoni. U New Orleans Pelicansima mjesto izvršnog predsjednika drži David Griffin koji je tri sezone radio s Jamesom u Clevelandu na poziciji GM-a i rekao je kako je to iskustvo bilo jako loše.

Bilo je stresno izgraditi momčad oko Jamesa iako su osvojili naslov 2016.

Doslovno trenutak kada smo osvojili naslov znao sam kako ću otići. Nije bilo šanse za ostanak da sam dobio ne znam kakvu ponudu“, rekao je Griffin.

Izvori blisku Jamesu prenijeli su kako su oni šokirani zbog karakteriziranja bivšeg igrača Cavaliersa na ovaj način. Bivši igrač Cavsa Kendrick Perkins stao je na stranu Jamesa u ovom slučaju i napisao je na svom Twitter profilu kako bi Griffin trebao svoje razočaranje usmjeriti na vlasnika Dana Gilberta, a ne Jamesa.

Griffin je još dodao kako je zbog osvojenog naslova James prestao misliti na naslove i počeo se okupirati nekim drugim stvarima. Bivši GM Cavsa nije bio zadovoljan i kako su se ljudi odnosili prema LeBronu. Uvijek su mu pripisivali sve zasluge, ali nikada nije dobio kritike. To nije bilo zabavno za Griffina.

No, Griffin sada ima novu šansu dokazati se. U Pelicansima ima Ziona Williamsa nakon odlaska Anthonyja Davisa. Oko njega je dodao nekoliko dobrih igrača i pokušat će već u prvoj sezoni doći do playoffa. Puno je posla pred Pelicansima, ali Griffin sigurno ima motiv dokazati se i bez Jamesa.

Obožavatelj glavnih američkih sportova i nogometa. Košarku počeo pratiti preko igrica (NBA live/2k), navijač Celticsa. U slobodno vrijeme basket, knjige, Madden NFL.

    Ostavite komentar