Gregg Popovich: DeRozan nije All-Star zbog negativnog omjera

Gregg Popovich: DeRozan nije All-Star zbog negativnog omjera

Ovogodišnji izbor rezervi za All-Star meč u Chicagu izazvao je mnoge polemike u NBA krugovima. Još od noći kada je objavljen spisak rezervnih igrača za smotru najboljih javile su se mnoge diskusije tko je najviše ostao ‘kratkih rukava’.

Naime, San Antonio Spursi ove sezone, po svemu sudeći, neće imati predstavnika na All-Star utakmici i to prvi put nakon 21 sezone. Trener Spursa Gregg Popovich svakako je svjestan situacije u kojoj se njegov tim nalazi, pa ga ne čudi činjenica što najbolji igrač Spursa, DeMar DeRozan nije pozvan u Chicago.

“Bio sam jako iznenađen kada sam vidio da među rezervama nema DeMara. Momak igra daleko najefikasniju sezonu otkako je u ligi. No, treba biti iskren i kazati da je negativni omjer igrao veliku ulogu pri izboru tako da me previše ne čudi što DeRozan nije dobio poziv”, izjavio je Pop.

Kada je riječ o statistici DeRozana on je trenutno na 23 poena u prosjeku uz 53% šuta iz igre. S druge strane Spursi su na omjeru 22-26 i nalaze se na desetoj poziciji zapadne konferencije gdje ih očekuje grčevita borba za plasman u doigravanje.

Masivan poput attacka, zanimljiviji i od Shaqa. Uvalim lakatuŠu u postu bilo domaćem ili gostu. TZ 075

    Ostavite komentar