Gobert: Mediji su me okrivili za prekid sezone

Gobert: Mediji su me okrivili za prekid sezone
Kada je 11. ožujka objavljena informacija kako je košarkaš Utah Jazza Rudy Gobert pozitivan na korona virus, NBA je liga je odlučila prekinuti sezonu iz preventivnih mjera. Ubrzo nakon toga pojavio se snimak s jedne od press konferencija gdje se jasno vidi kako francuski centar namjerno dotiče brojne mikrofone koji su bili ispred njega.
Nakon tog videa Gobert se našao na udaru kritika zbog neodgovornog ponašanja, pa su ga mnogi okarakterizirali kao krivca za suspenziju tekuće NBA sezone.
Mediji su odlučili da mene lično okrive za prekid sezone jer sam prvi bio pozitivan nakon određenog testa. Umjesto da su shvatili da se oko nas događa pandemija, novinari su mene stavili na tapetu zbog incidenata s mikrofonima. Većina je uzela tu informaciju zdravo za gotovo jer su pomislili u kakvom se stanju čitav svijet nalazi. Prema njihovim stavovima ja sam donio korona virus u Sjedinjene Američke države“, izjavio je Gobert koji je naglasio da nije tip osobe koji ne mari za zdravlje i sigurnost drugih oko sebe.
Bilo kako bilo, NBA košarka se vratila u zanimljivom formatu po prvi puta u svojoj bogatoj povijesti. Ali, sada kriviti Goberta da je uzročnik prekida sezone zaista je besmisleno jer je virus mogao pokupiti bilo gdje drugo u državi.

Masivan poput attacka, zanimljiviji i od Shaqa. Uvalim lakatuŠu u postu bilo domaćem ili gostu. TZ 075

    Ostavite komentar