Gobert i Mitchell trenutno jedini zaraženi: Bojan i ostatak ekipe negativni na testiranju

Gobert i Mitchell trenutno jedini zaraženi: Bojan i ostatak ekipe negativni na testiranju

Utah ne spava, a Jazzeri još manje. Tijekom noći, prema našoj vremenskoj zoni, Rudy Gobert pozitivno je testiran na koronavirus. U redovima NBA lige zavladala je panika, a Adam Silver je zajedno s čelnicima lige odlučio prekinuti sezonu dok se situacija oko virusa ne smiri.

Igrači su odmah nakon Gobertovih rezultata testirani, kao i članovi stručnog osoblja te ostatak pomoćnog osoblja koje radi s momčadi, ali i obitelji svih navedenih. Kao novi zaraženi pojavio se Donovan Mitchell, no čini se da, kada je u pitanju franšiza iz Utaha, nema više zaraženih.

Od 58 testova koliko je pristiglo u laboratorij na testiranje, uz Goberta pozitivan je bio još samo Mitchell, dok su svi ostali testovi negativni. Dakle, nakon prvog testiranja Bojan Bogdanović i ostatak družine negativni su na koronavirus. Sigurno je da će se testiranje vršiti još nekoliko puta, no nakon prvih analiza situacija je pod kontrolom. Ostaje da se vidi stanje u ostalim franšizama koje će također raditi testiranja svojih članova.

U mladim danima igrao trojku, kasnije prebačen na dvicu zbog nedostatka talenta njegovih suigrača. Bio predodređen za velike stvari, prema saznanjima koja su dostupna 2. pick drafta 2015, ali ozljede su učinile svoje pa se okrenuo pisanju tekstova.

    Ostavite komentar