GM Lakersa Mitch Kupchak na meti Charlotte Hornetsa

GM Lakersa Mitch Kupchak na meti Charlotte Hornetsa

Na  kraju ove sezone istječe ugovor GM-u Charlotte Hornetsa. Real GM prenosi da su Hornetsi i njihov vlasnik Michael Jordan zainteresirani za bivšeg GM-a Los Angeles Lakersa Mitcha Kupchaka.

Cho je u Hornetse došao u ljeto 2011. godine i naslijedio Roda Higginsa. Prije Hornetsa, Cho je bio godinu dana GM Portland Trail Blazersa.

Mitch je pohađao sveučilište North Carolinu i bio ACC igrač za sezonu 1976.godinu. Kupchak je i bivši NBA igrač (igrao za Washington Bulletse i Los Angeles Lakerse). Ima i dvije titule kao igrač (1982. I 1986.godine) s Lakersima. Odmah nakon završetka NBA karijere 1986. godine Kupchak je postao pomoćnik GM-a u Lakersima. Na tom mjestu se zadržao do 2000. godine kada je postao prvi GM Lakersa. Kao GM je imao puno uspjeha s Lakersima (4 titule: 2001., 2002., 2009. i 2010. godine i puno odličnih igrača je uspio dovesti u Lakerse). Na mjestu GM-a Lakersa se zadržao punih 17 godina, sve do veljače prošle godine kada ga je smijenio Magic Johnson.

Vidjet ćemo na kraju sezone da li je ovo samo glasina ili će zaista Kupchak naslijediti Richa Choa kao novi GM Hornetsa.

1998. godina, HRT, repriza zadnje Jordanove utakmice uz pobjedonosni koš. Razumljiv razlog zašto pratim NBA ligu. Navijam za Sacramento, šteta što su Lakersi u periodu 1998-2004 bili prejaki

    Ostavite komentar