GM Knicksa: Idemo po igrače za naslov!

GM Knicksa: Idemo po igrače za naslov!

Očekuje se puno promjena ovo ljeto u redovima New York Knicksa. Zion Williams, velike zvijezde koji će biti slobodni igrači. Knicksi bi mogli imati puno talentiranih igrača na rosteru za iduću sezonu. Tako je potvrdio i GM momčadi Scott Perry. Nije obećao potpisivanje igrača ovo ljeto, ali je rekao kako je fokus na popravljanju momčadi.

Što god se dogodi znamo da ćemo dodati talentirane igrače ovo ljeto. Mislim kako ćemo biti bolja momčad iduće sezone. Koliko bolja, to ovisi o igračima koje ćemo potpisati i koje ćemo uspjeti privući i koliko će napredovati naši mladi igrači od prošle sezone

Dodao je kako Knicksi žele i veterane za mladu momčad kako bi oni bili dio momčadi koja će doći do naslova.

Pokušat ćemo dodati talentirane igrače koji se mogu prilagoditi našoj kulturi, igrače koji će biti spremni za naslov u New York. Natjecatelje koji razumiju što znači pobijediti na ovoj razini. Imamo dobru mladu jezgru igrača i mislimo kako ćemo dodati nekoliko veterana koji su prošli kroz puno toga, koji razumiju pobjede“, rekao je za kraj Perry.

Knicksi imaju dobru šansu napokon pokrenuti nešto, jer od 1999. i konferencijskog finala nisu ništa napravili kako bi kreirali momčad koja može nešto napraviti, pogotovo na godinama oslabljenom Istoku. Kaos, loši potpisi uprave, očajno upravljanje. To su sinonimi za Knickse posljednjih dvadeset godina. Zion, Kyrie Irving, Kevin Durant su imena koja su najviše povezuju s Knicksima i vidjet ćemo hoće li to uspjeti ostvariti ovo ljeto.

Obožavatelj glavnih američkih sportova i nogometa. Košarku počeo pratiti preko igrica (NBA live/2k), navijač Celticsa. U slobodno vrijeme basket, knjige, Madden NFL.

    Ostavite komentar