Giannisu hakirali Twitter, mobitel, e-mail i bankovne račune

Giannisu hakirali Twitter, mobitel, e-mail i bankovne račune

Trenutni period karantene i mnogih zabrana ljudima je donio mnogo slobodnog vremena koje neki ne koriste za dobro. U četvrtak je netko zvijezdi Milwaukee Bucksa, Giannisu Antetokounmpou, hakirao Twitter, mobitel, e-mail i bankovne račune.

U kratkom vremenu je na njegovom profilu objavljen niz uvredljivih tvitova o drugim igračima u ligi. Prvo je osvanulo “Odlazim u Warriorse“, nakon čega su uslijedili tvitovi, između ostalog, o Khrisu Middletonu, Stephu Curryju i njegovoj ženi, LeBronu Jamesu, pokojnom Kobeyju Bryantu

Ubrzo su svi shvatili da je profil hakiran, a to su potvrdila i njegova braća Thanasis i Kostas. Tvitovi su brzo izbrisani, a Giannis je nakon povratka računa izdao priopćenje.

Bio sam hakiran i situacija se trenutno istražuje. Svi tvitovi su bili neumjesni i jako sam razočaran da je netko mogao napisati tako užasne stvari. Osjećam se užasno zbog toga što su Bucksi, Khris, LeBron i obitelj Curry bili uključeni u sve ovo. Posebno se loše osjećam zbog obitelji Bryant koja tijekom procesa tugovanja ne bi trebala biti meta ovakvih napada“, kazao je Giannis.

Na kraju se pokazalo da je situacija i ozbiljnija. Njegova djevojka je objavila kako hakeri nisu samo upali na Twitter nego i u Giannisov mobitel, e-mail i bankovne račune.

Za sada nije poznato jesu li hakeri uspjeli ukrasti novac ili neke osjetljive informacije.

Košarkašku loptu zamijenio tipkovnicom. Počeo navijati za Boston zbog loga i parketa TD Gardena, ali se ubrzo zaljubio u igru Paul Piercea koji je postao njegov put, The Truth i život.

    Ostavite komentar