Giannis: Harden je igrač kojeg je najteže čuvati

Giannis: Harden je igrač kojeg je najteže čuvati

Giannis Antetokounmpo i James Harden nemaju baš najbolji odnos, nisu nešto posebno dobri prijatelji. To je počelo prije nešto više od godinu dana kada je Harden bio frustriran jer je Giannis osvojio nagradu za MVP-a ispred Hardena prošle godine.

Volio bih i ja da sam tako visok i da mogu samo trčati i tako zakucavati. Nisu potrebne nikakve vještine da bi to radio.“

Ali to ne znači da se ova dva igrača ne poštuju. Giannis je odgovarao na pitanja navijača na Instagram Liveu i pitali su ga kojeg je igrača najteže čuvati u ligi. On je rekao Harden.

Harden je osvojio dvije nagrade zaredom u ligi za igrača s najviše poena po utakmici. Bit će i treći put zaredom ako ova sezona ne bude nastavljena. A Giannis nije jedini igrač koji je imao problema u obrani s Hardenom.

Harden je vjerojatno jedan od najboljih čistih scorera u liga, ali Giannis je taj koji će vjerojatno opet osvojiti MVP nagradu zbog sveukupnog utjecaja na igru momčadi.

Obožavatelj glavnih američkih sportova i nogometa. Košarku počeo pratiti preko igrica (NBA live/2k), navijač Celticsa. U slobodno vrijeme basket, knjige, Madden NFL.

    Ostavite komentar