George završio na operaciji

George završio na operaciji

All-star nisko krilo OKC Thundera, Paul George, je imao operaciju popravka malog puknuća labruma (hrskavično tkivo koje obrubljuje zglobnu čašicu) ramena lijeve ruke, priopćili su Thunderi u utorak.

Ovo je druga operacija kroz koju je George imao u posljednih mjesec dana. Prije otprilike toliko vremena je operirao desno rame i već je tada bio najavljen drugi zahvat koji ga očekuje. Oba ramena su mu predstavljala problem posljednih par mjeseci sezone. Vrijeme oporavka, unatoč dvjema operacijama, ostaje nepromijenjeno – nova procjena zdravstvenog stanja će se obaviti neposredno prije početka sljedeće sezone.

Unatoč ozljedama, George je odigrao jednu od najboljih sezona u karijeri – finalist je u utrkama za MVP nagradu, kao i za onu za najboljeg obrambenog igrača. Sezonu je završio kao vodeći kradljivac lopti (2.2 ukradene) te kao drugi najbolji strijelac s 28 postignutih poena po utakmici.

S 10 godina se rodila ljubav prema košarci, nedugo nakon toga i prema Cavsima. Vječni broj 11 na dresu kao i svi veliki šuteri. Ako nije košarka, onda su filmovi, plejka ili putovanja - posao ako se baš mora.

    Ostavite komentar