George: Igram sezonu života!

George: Igram sezonu života!

Tijekom burnog ljeta kada se Paul George povezivao s odlaskom u Los Angeles Lakerse, nekadašnja zvijezda Indiane Pacersa odlučila je potpisati novi ugovor s Oklahomom City Thunderima i time razočarao brojne fanove Lakersa. No, ono što je bitno za Georgea jeste da se on osjeća odlično i kako sam kaže igra košarku karijere sada u Oklahomi.

Za odlične igre u drugoj sezoni kao član Thundera, George “krivi” specijalan odnos s Russellom Westbrookom kako na parketu tako i van njega, zbog čega je ovosezonska forma na vrhunskom nivou.

Ponesen iskustvom iz prethodne sezone, ali i činjenicom da nemam na sebi teret da budem prva napadačka opcija pomoglo mi je da pronađem svoj ritam. Moram priznati da se osjećam zrelijim nakon jedne sezone u Oklahomi te sam naučio neke nove stvari

izjavio je PG13 zatim se dotakao i trenera Billyja Donovana.

Naučio sam prepoznati određene postavke obrane i način kako da napadam. Zamolio sam trenera Donovana da ne poziva akcije za mene jer pokušavam u tijeku utakmice da pronađem svoj napadački ritam. Oduvijek sam želio da pokušavam šutirati iz najbolje moguće pozicije te da probam kreirati za druge. Takvo što je malo nezgodno kada dobijem akciju za sebe jer obrane znaju da opasnost dolazi s moje strane. Zato sada kada nemam taj teret mogu kreirati iz drugog plana i tako hvatati protivničke obrane nespremne.

Na kraju izjave George je dodao kako smatra da mu je ova sezona najbolja u devetogodišnjoj NBA karijeri. Peterostruki AllStar igrač je trenutno na prosjecima od 25 poena, 7,8 skokova, 4,3 asistencije, 2 ukradene lopte za 35 minuta na parketu.

Masivan poput attacka, zanimljiviji i od Shaqa. Uvalim lakatuŠu u postu bilo domaćem ili gostu. TZ 075

    Ostavite komentar