Gdje je Manu kad ga trebamo?

Gdje je Manu kad ga trebamo?

AT&T Center u San Antoniju, dom peterostrukih NBA prvaka Spursa, osim po učestalim domaćinstvima NBA finala poznat je i kao “igralište” različitih divljih životinja. Najopasnije su svakako čegrtuše, ali najpamtljiviji događaj uključuje šišmiša i all-star krilo Spursa.

U Noći vještica 2009. godine, za vrijeme utakmice između Spursa i Kingsa, primijećen je šišmiš kako leti dvoranom. Dok je većina igrača u čudu promatrala novonastalu situaciju Manu Ginobili je u pravoj eurostep maniri fintirao šišmiša, a potom ga i prizemljio.

Nekoliko dana poslije na svom facebook profilu je napisao: “. . . Kao što već mnogi od vas znaju, nije to bila odlična ideja. Ne samo zbog činjenice da su šišmiši veliki dio ekosustava, nego zato što neki prenose bjesnoću, a to je neizlječiva bolest.” Bez obzira, “zaradio” je ovacije čak i protivničkih igrača.

Ovog četvrtka povijest se ponovila. Utakmica između Spursa i Netsa prekinuta je nakon što je uočeno više letećih nametljivaca. I ovom prilikom igrači i navijači dobro su se zabavili, a ubrzo su zaposlenici domaćina uspjeli uhvatiti sve životinje te je igra nastavljena. Takav događaj, naravno, nije mogao proći bez hrpe tweetova. Između ostalih oglasio se i legendarni centar San Antonio Spursa, Admiral David Robinson:

“Problemi sa šišmišima na utakmici Spursa?! Gdje je Manu Ginobili kad ga trebamo?”

Zaljubljen u košarku od povratka Najvećeg iz prve mirovine. Trash talker poput Birda s identičnim vertikalnim odrazom. Kad ne svira tamburu upija svaku mudrost Velikog Aristotela i ekipe s TNT-a. BBQ chicken alert!

    Ostavite komentar