Gasol: Neka me razmijene za brata

Gasol: Neka me razmijene za brata

Odlazak Marca Gasola iz Memphis Grizzliesa sve više se spominje po medijima. Osim Gasola na raspolaganju za trade je i Mike Conley Jr.

Oba igrača su sezonu otvorili s playoff ambicijama ali uslijed teške konkurencije, Grizzliesi su daleko od doigravanja pa su odlučili krenuti u novom smjeru. U nedavnom intervjuu za lokalni mediji, Gasol je spomenuo zamjenu za starijeg brata u San Antonio Spurse.

“Moram priznati da bi bilo zanimljivo i uzbudljivo da Pau i ja zamijenimo momčadi. Mali dio mene potajno želi da se to ostvari jer Pau zasigurno ima nešto što ga veže za Memphis. Barem ima kuću gdje naši roditelji stanuju”, kazao je kroz smijeh mlađi Gasol.

Stariji brat Pau NBA karijeru započeo je upravo u dresu Grizzliesa gdje je proveo sedam sezona te upisao jedan All-Star nastup. Tijekom razmjene u Los Angeles Lakerse u pravcu Memphisa otišao je Marc Gasol koji je izabran na draftu godinu dana ranije.

Ipak ako gledamo korist iz ove razmjene Spursima bi itekako dobro došao mlađi Gasol jer nije tajna da su Spursi izuzetno tanki na poziciji centra.

Masivan poput attacka, zanimljiviji i od Shaqa. Uvalim lakatuŠu u postu bilo domaćem ili gostu. TZ 075

    Ostavite komentar