Frank Vogel: Davis je čudovište

Frank Vogel: Davis je čudovište

U predsezonskoj utakmici protiv Golden State Warriorsa Anthony Davis je upisao 22 poena i 10 skokova, a LeBron James 15 poena i osam asistencija. Los Angeles Lakersi su trijumfirali rezultatom 123 – 101.
Davis i James su na terenu proveli po 18 minuta te cijelo drugo poluvrijeme odgledali s klupe za pričuve.

“Mislim da je bio odličan od početka utakmice, samim trudom u napadačkom dijelu igre ne bi li dobili dodatni posjed njegovim skokom. Pogađao je šuteve. Čini mi se da je imao pet zakucavanja u prvom poluvremenu. A komunikacija u obrambenom dijelu…on je vrlo inteligentan igrač. Bio je to dobar start za njega”, po završetku utakmice komentirao je James.

Trener Lakersa Frank Vogel, očito poprilično impresioniran Davisovim nastupom, također je biranim riječima komentirao nastup nove zvijezde kluba.

“On je čudovište. Bit će jako teško usporiti ga sa svime što imamo oko njega. Uzbuđen sam zbog svega što će napraviti, a i navijači Lakersa bi također trebali biti”, rekao je Vogel.

Sljedeću provjeru uoči nove NBA sezone Lakersi će imati 10. listopada protiv Brooklyn Netsa. Ovoga puta mjesto radnje seli izvan granica SAD-a, točnije u kineski Šangaj.

Zaljubljen u košarku od povratka Najvećeg iz prve mirovine. Trash talker poput Birda s identičnim vertikalnim odrazom. Kad ne svira tamburu upija svaku mudrost Velikog Aristotela i ekipe s TNT-a. BBQ chicken alert!

    Ostavite komentar