Evan Turner na meti LA Clippersa

Evan Turner na meti LA Clippersa

Tridesetjednogodišnji bek Evan Turner pridružio se treninzima Los Angeles Clippersa.

Turner je sezonu počeo u Atlanta Hawksima (prošlo ljeto je zamijenjen iz Portland Trail Blazersa u Hawkse), ali se nije naigrao u dresu Hawksa. Za vrijeme ovogodišnjeg deadlinea Hawksi su ga u četverostrukoj razmjeni poslali u Minnesota Timberwolvese. Za njih nije niti zaigrao i dogovorio je sporazumni otkup ugovora.

Otkupom Turnerova ugovora (18,6 milijuna dolara) Wolvesi su se spustili ispod porezne granice za ovu godinu. Sada kao slobodan igrač trenira s Clippersima.

Turner je u NBA ligu došao 2010. godine kada su ga kao drugi izbor prve runde drafta izabrali Philadelphia Sixersi. Tri i pol sezone se zadržao u Sixersima, da bi za vrijeme deadlinea 2014.godine poslan u Indiana Pacerse u zamjenu za Dannyja Grangera.

U ljeto 2014.godine potpisuje dvogodišnji ugovor s Boston Celticsima koji je i odradio do kraja. U ljeto 2016. godine potpisuje četverogodišnji ugovor s Portland Trail Blazersima vrijedan ukupno 72 milijuna dolara. U Portlandu se zadržao 3 godine i prošlog ljeta kao što smo gore spomenuli poslan je u Hawse.

U NBA karijeri je zaradio skoro 100 milijuna dolara.

1998. godina, HRT, repriza zadnje Jordanove utakmice uz pobjedonosni koš. Razumljiv razlog zašto pratim NBA ligu. Navijam za Sacramento, šteta što su Lakersi u periodu 1998-2004 bili prejaki

    Ostavite komentar