ESPN će prikazati ranije od očekivanog dokumentarac o Michaelu Jordanu

ESPN će prikazati ranije od očekivanog dokumentarac o Michaelu Jordanu

Dokumentarac ABC/ESPN-a o Michaelu JordanuThe Last Dance“ koji ima deset dijelova trebao se prikazati u šestom mjesecu. Ali zbog suspenzije NBA lige i u nedostatku sportskog sadržaja gledatelji su počeli tražiti da se ovaj dokumentarac objavi ranije.

Kako određeni izvori prenose, novi datum za prikazivanje će ipak biti ranije, 19.4. ESPN je to i službeno objavio, a naravno svi su oduševeljni što će moći vidjeti ranije taj dokumentarac.

Ljudi su na društvenim mrežama tražili da se objavi ovaj dokumentarac ranije i njihova se želja ispunila. ESPN i njihova četiri partnera, Netflix, Jordan, NBA i Mandalay Sports Media su odlučili reagirati na ove želje. Netflix ima prava prikazivanja u državama izvan SAD-a.

U nedjelju, 19.4. bit će prikazane prve dvije epizdoe. Prva epizoda u tri sata poslije ponoći po našem vremenu, a druga epizdoa u četiri sata poslije ponoći po našem vremenu. Na Netflixu izvan SAD-a prva epizoda bit će u 12:01, ponedjeljak 20.4.

Kako god, dugoočekivani dokumentarac Michaela Jordana ugledat će svjetlo dana ranije od očekivanog.

Obožavatelj glavnih američkih sportova i nogometa. Košarku počeo pratiti preko igrica (NBA live/2k), navijač Celticsa. U slobodno vrijeme basket, knjige, Madden NFL.

    Ostavite komentar