Enes Kanter u aferi ‘Fast Food’: Prejeo se pa zbog bolesti propustio trening

Enes Kanter u aferi ‘Fast Food’: Prejeo se pa zbog bolesti propustio trening

Enes Kanter je odlučio da će u Novu godinu ući kao jedna od glavnih medijskih ličnosti kada je NBA u pitanju. Lijepo bi bilo kada u svakoj njegovoj priči sama košarka ne bi bila sporedna vijest jer do sada mu je osim sporta kojim sve bavi sve drugo bilo na prvom mjestu. Nakon Twitter ‘okršaja’ s nekadašnjim reprezentativnim kolegom Hidayetom Turkogluom, Kanter je novim sadržajima na svojim društvenim mrežama dao do znanja kako se s njim nešto u najmanju ruku čudno dešava.

https://twitter.com/Enes_Kanter/status/1083176210753040385

Centar New York Knicksa je objavio video iz restorana u kojem je proglasio svoj „Cheat day“, odnosno popularni dan koji svi barem jednom (neki i više puta) iskoristimo kada se pridržavamo nekog propisanog programa prehrane. Kanter je tako ispred sebe složio pun tanjur pomfrita, tri dupla te četiri obična burgera. Sve je to popratio govorom iz kojeg se dalo zaključiti da će dečko sve sam pojesti što vjerojatno i jeste, ali sve to mu je potrebno ‘nakon dugog putovanja’ kako on kaže. Tu je naravno bilo i neko gazirano osvježavajuće piće da olakša varenje svega toga. Jasno je da ima preko dva metra te da troši puno kalorija, ali ipak…

Probava mu bez obzira na to nije baš pozitivno reagirala na navedeni obrok jer je Steve Popper za Newsday objavio da je Kanter bio prisutan na jučerašnjem treningu koji se održao nakon njegove fast food gozbe, ali ga nije odradio. Čak štaviše, isti je napustio zbog, gle čuda, bolesti. Popperu su također jasne pojedinosti njegove bolesti koja se ogledala u mučnini, a ljudima oko Kantera ostaje samo da se zapitaju što se s njim događa. Sve bi ovo bilo uredu da eskapade koje izvodi ne utiču na njegov klub i igru, prva je dovela do toga da ne ide s momčadi u London, a zbog druge u samo par dana već propušta treninge.

U mladim danima igrao trojku, kasnije prebačen na dvicu zbog nedostatka talenta njegovih suigrača. Bio predodređen za velike stvari, prema saznanjima koja su dostupna 2. pick drafta 2015, ali ozljede su učinile svoje pa se okrenuo pisanju tekstova.

    Ostavite komentar