Embiid: Bit ćemo bolji u napadu poslije All-Star pauze

Embiid: Bit ćemo bolji u napadu poslije All-Star pauze

Joel Embiid rekao je kako će njegovi Philadelphia 76ersi nastaviti napredovati nakon All-Star pauze. To je bio njegov odgovor na pitanje hoće li on i Ben Simmons uspjeti igrati zajedno na parketu i mogu li biti dobri.

Embiid je rekao kako će napad najviše napredovati.

Kada pogledate posljednjih nekoliko godina, posljednje dvije godine koje igramo zajedno, to nije problem. Ova godina problem je jer nismo dobri u napadu. Bit ćemo puno bolji nakon All-Star pauze. Pogledajte samo posljednje dvije godine i što smo uradili. Mislim kako možemo uspjeti“, izjavio je Joel.

Sixersi su šesti u defanzivnom ratingu prema statistici koju vodi NBA, ali su zato 20. u napadu. Ben Simmons je također rekao ono što je i NBA spomenuo, kako će se Sixersi vratiti u bolju formu.

Nije sve savršeno. Ne radi sve na pravi način. Volim igrati s Joelom. Mislim kako je nevjerojatan talent, poštujem njegovu igru i znam kako on osjeća slično za mene. Nastavit ćemo raditi na pravi način. Puno je različitih stvari koje nismo probali. Imamo puno talenta. Strašno je koliko dobri možemo biti“, izjavio je Simmons za kraj.

Obožavatelj glavnih američkih sportova i nogometa. Košarku počeo pratiti preko igrica (NBA live/2k), navijač Celticsa. U slobodno vrijeme basket, knjige, Madden NFL.

    Ostavite komentar