Ekipe u ligi iznenađene brzom razmjenom Porzingisa u Dallas

Ekipe u ligi iznenađene brzom razmjenom Porzingisa u Dallas

Samo nekoliko sati nakon što je Kristaps Porzingis rekao kako je nesretan zbog toga kako izgledaju New York Knicksi i što klub nema neku dobru ideju za budućnost, došlo je do razmjene ovog igrača u Dallas Mavericske. Naravno, oko razmjene se razgovaralo malo duže, ali ne dovoljno dugo. Neki generalni menadžeri su bili šokirani jer su vidjeli da je Porzingis dostupan, a Knicksi nisu uradili više da bi prikupili neke druge ponude.

Sve u svemu Knicksi su dobro i prošli. Riješili su se ugovora Tima Hardawaya Jr. I Courtneyja Leea i dobili dva buduća izbora prve runde, Dennisa Smitha Jr., DeAndre Jordana i Wesleyja Matthewsa. No, je li to najbolje što su mogli izvući Knicksi jer ipak nisu istražili cijelo tržište. Iduće ljeto trebali bi imati 73 milijuna slobodnog prostora na salary capu. New York na papiru ima sve da može izgraditi lijepu momčad. Imaju prostora, imat će dobar izbor na draftu i moći će potpisati veliku zvijezdu.

Spominju se imena kao što su Kevin Durant, Kyrie Irving i htjeli su nekako dovesti Anthonyja Davisa. No, Knicksi su imali velikih problema posljednjih dvadesetak godina što se tiče upravljanja momčadi, ali možda napokon dođu i neki bolji dani za ovu organizaciju.

Obožavatelj glavnih američkih sportova i nogometa. Košarku počeo pratiti preko igrica (NBA live/2k), navijač Celticsa. U slobodno vrijeme basket, knjige, Madden NFL.

    Ostavite komentar