Dwight Howard odlučio ipak igrati u nastavku sezone

Dwight Howard odlučio ipak igrati u nastavku sezone

Kada su počele priče o povratku NBA sezone tijekom velikih društvenih nemira u SAD-u, igrač Los Angeles Lakersa Dwight Howard bio je jedan od igrača kojima ovo nije bio idealan trenutak za nastavak sezone.

Uz te društvene nemire u SAD-u, Howard je imao i osobne gubitke. Melissa Rios, majka njegovog šestogodišnjeg sina Davida nažalost je preminula. Sada je najviše potreban obitelj.

Ali na kraju je ipak odlučio kako će igrati nastavak sezone, ali kako će i dalje biti aktivan za pokret Black Lives Matter. Vidio je na početku NBA kao nešto što će ometati ovaj pokret, ali sada će to iskoristiti da i dalje budu glasni.

Osim toga odlučio je donirati svoju plaću do kraja sezone u dobrotvorne svrhe. Sav novac će donirati organizaciji Breathe Again.

Otprilike oko 700,000 dolara. Howardovi najbolji dani su prošli, ali ove sezone se pokazao kao važan član Lakersa. Oni su među glavnim favoritima za osvajanje naslova, a prsten bi bio točka na i njegove jako dobre karijere.

Nije bilo za njega lako žrtvovati vrijeme s obitelji, rekao je kako nije bila laka odluka, ali svejedno odlučio je pomoći Lakersima da dođu do naslova.

Obožavatelj glavnih američkih sportova i nogometa. Košarku počeo pratiti preko igrica (NBA live/2k), navijač Celticsa. U slobodno vrijeme basket, knjige, Madden NFL.

    Ostavite komentar