Dva dana do spektakla: Stiže nam 6. Hakl na Taksiju!

Dva dana do spektakla: Stiže nam 6. Hakl na Taksiju!

Jedan od najpoznatijih hrvatskih 3×3 basket turnira nije mogla spriječiti ni pandemija korona virusa pa će se ovogodišnje izdanje Hakla Na Taksiju odigrati nadolazećeg vikenda, 4. i 5. rujna!

Šesto izdanje renomiranog basketaškog spektakla kao i obično uz košarku donosi i popratni zabavni program, od glazbe, gdje će nastupati Sinke Fresh i Petro, a organizatori su se pobrinuli i za najbitnije sadržaje – hranu i piće.

Uz sve to, 5. rujna će uz vrhunske košarkaše nastupati i graffiti majstori koji će tijekom cijelog dana uređivati pothodnik u blizini igrališta u zagrebačkim Gajnicama.

Na turniru se može nastupati u nekoliko kategorija. Uz moćnu seniorsku kategoriju, u kojoj su trebali sudjelovati i neke od najjačih europskih 3×3 momčadi koje su otkazale zbog pogoršane epidemiološke situacije, postoje i U16 kategorije, kao i kvartovska kategorija – za one koji su potpuno nespremni! Nagrade postoje u svim kategorijama, a u onoj seniorskoj itekako su bogate pa će tako prvoplasirana momčad odnijeti čak deset tisuća kuna.

Gledatelje će igrači zabavljati i natjecanjem u zakucavanjima koje svake godine publiku ostavlja bez daha, a održavat će se natjecanje u tricama – ali za gledatelje! Igrači tu neće smjeti nastupiti, a taj dio na rasporedu je u subotu iza 17 sati.

Zbog naknadnog odustajanja europskih timova zbog korona virusa, otvorilo se par slobodnih mjesta na natjecanju, pa prijave tako još traju do četvrtka u 12 sati.

Prijaviti se možete OVDJE, a više informacija pronađite OVDJE.

    Ostavite komentar