Durant seli talente na Istok, iduća postaja Brooklyn!

Durant seli talente na Istok, iduća postaja Brooklyn!

Jedan od najboljih igrača Lige, krilo Golden State Warriorsa Kevin Durant, odlučio je gdje će nastaviti karijeru, a svoje talente i ozljedu seli na Istočnu Obalu, te će potpisati za Brooklyn Netse!!

Ovu vijest je prenio Adrian Wojnarowski, ključni ligaški insider, a trebao bi potpisati četverogodišnji ugovor u iznosu od 164 milijuna dolara. Tako će se priključiti Kyrieu Irvingu koji je već obećao vjernost Netsima, a po nekim navodima ovo bi trebalo značiti da u klub dolazi i DeAndre Jordan, s kojom je Durant veliki prijatelj. No, tu potvrdu tek očekujemo.

Netsima nije smetala niti ozljeda Ahilove tetive, zbog koje bi trebao izbivati cijelu sezonu. Ovaj potpis je još jedna potvrda sjajnog posla kojeg obavlja uprava Netsa na čelu sa Seanom Marksom, koji su iz ničega složili momčad, a kpja bi trebala donijeti naslov u New York.

Zbog savršenog “kamena-s-ramena” šuta odlučio postati neokrunjeni seronja za tipkovnicom. Preko tjedna vodi život kao Roko Karanušić, a vikendom se priprema za novi tjedan. Građom kao bure ponosno čuva dio na svakom šanku, odakle dolazi i većina tekstova. Svoju sklonost ka alkoholu pripisuje autodestruktivi u vidu navijanja za Knickse.

1 Comment

Ostavite komentar