Durant i Irving se žrtvovali za bolji ugovor Jordana

Durant i Irving se žrtvovali za bolji ugovor Jordana
Kevin Durant, Kyrie Irving i DeAndre Jordan potpisat će za Brooklyn Netse. Durant i Irving neće dobiti max ugovore kako bi Jordan mogao dobiti svoj – unosni ugovor.

Jordan je pristao na četverogodišnji ugovor vrijedan 40 milijuna dolara. Netsi su dobili dvije željene zvijezde, ali je pitanje koliko im je trebao ovakav Jordanov ugovor. Brooklynov novi centar će za 20 dana napuniti 31 godinu, a već je pokazao znakove opadanja. Još kada dodamo da na rosteru imaš Jarretta Allena

Ipak, možda nam Jordan pokaže suprotno i eksplodira uz dva igrača kao što su Irving i Durant. Jordan i Durant su jako dobri prijatelji što je i jako utjecalo na njegovo dovođenje u Netse, kao i dobivanje “masnog” ugovora. Situacija nekako podsjeća na prvu godinu supertima u Miamiju, kada su LeBron James, Dwyane Wade i Chris Bosh uzeli nešto manje ugovore kako bi se mogli potpisati Udonis Haslem i Mike Miller.

Jedno je sigurno, Netsi će se morati nositi s Jordanovim ugovorom duže vrijeme što će sigurno otežati stvaranje što bolje momčadi oko Duranta i Irvinga.

Jordan je u protekloj sezoni odigrao 50 utakmica za Dallas i 19 za New York, a prosječno je bilježio 11 poena i 13 skokova.

Košarkašku loptu zamijenio tipkovnicom. Počeo navijati za Boston zbog loga i parketa TD Gardena, ali se ubrzo zaljubio u igru Paul Piercea koji je postao njegov put, The Truth i život.

    Ostavite komentar