Drummond doveo tijelo u savršenu formu

Drummond doveo tijelo u savršenu formu

Završetkom prošle sezone došlo je do kraja jedne ere u Detroitu, ere vladavine Stana Van Gundya, koji je platio danak lošim rezultatima te napustio klub.

Na mjesto predsjednika košarkaških operacija je doveden Ed Stefanski, koji je za trenera postavio prošlosezonskog trenera godine Dwanea Caseya.

Njihov dolazak je značio i promjena vjetrova u redovima Pistonsa, koji nade polažu u Reggiea Jacksona, Blakea Griffina i Andrea Drummonda. Ispred Griffina je prva puna sezona kao članu Detroita, Jackson u istu ulazi potpuno zdrav, a Drummond prema vlastitom priznanju nikad nije bio u boljoj tjelesnoj formi.

Ovo ljeto sam izgubio 9 kilograma, te sam sada na 129 kilograma. Iskreno, osjećam se sjajno. Napokon sam pronašao način kako se pravilno ophoditi prema svome tijelu te kako da se dovedem u idealnu formu, a pri tome da se fenomenalno osjećam. Uz to, imam pored sebe Griffina i Jacksona, koji su u potpunosti zdravi, te novog trenera s kojim stalno komuniciram, te jedva čekam da krene nova sezona.”, izjavio je Drummond.

On je prošle sezone igrao u formi života, zbog čega je upisao i prvi nastup na All-Star utakmici. Organizacija najveće nade polaže u njega i Griffina, te će biti zanimljivo vidjeti hoće li moći odlično surađivati na parketu.

Zbog savršenog “kamena-s-ramena” šuta odlučio postati neokrunjeni seronja za tipkovnicom. Preko tjedna vodi život kao Roko Karanušić, a vikendom se priprema za novi tjedan. Građom kao bure ponosno čuva dio na svakom šanku, odakle dolazi i većina tekstova. Svoju sklonost ka alkoholu pripisuje autodestruktivi u vidu navijanja za Knickse.

    Ostavite komentar