Draymond Green se nada budućem supermax ugovoru

Draymond Green se nada budućem supermax ugovoru

Razdoblje po završetku sezone vrijeme je za dogovore u ugovorima igrača za onu sljedeću. U redovima prvaka opciju produžetka ugovora pred sobom ima Draymond Green. Prva varijanta je produženje ugovora za tri godine vrijedno 72 milijuna dolara počevši od sezone 2020.-2021., no čini se ipak da će Green to odbiti jer postoji druga, izdašnija varijanta.

Izdašnija ponuda je supermax petogodišnji ugovor u iznosu od 226 milijuna dolara. Ponuda dolazi uz preduvjet: da bi se našla na stolu Green bi sljedeće sezone trebao biti obrambeni igrač godine ili biti uvršten u All-NBA tim. Ta opcija je moguća s obzirom na to da je Dray već bio obrambeni igrač godine 2017.

  1. je Day-Day prihvatio manju plaću zbog dobrobiti ekipe, no sudeći po nedavnim izjavama to kod sljedećeg ugovora neće biti slučaj.

Ne fokusiram se na to jer koliko je to bilo radi dobrobiti ekipe pomoglo je i meni u smislu osvajanja naslova i stvaranja naslijeđa. Ne gledam na to da je sad njihov red da to naprave radi mene. Ako nastavim s dobrim igrama, ako nastavim bivati boljim moraju to napraviti jer ako oni neće, netko drugi hoće.”, izjavio je Green.

    Ostavite komentar