Donovan Mitchell novi igrač zaražen koronavirusom

Donovan Mitchell novi igrač zaražen koronavirusom

Nakon što je Rudy Gobert pozitivno testiran na koronavirus, NBA liga je sinoć prekinuta od strane čelnika. Zdravstvene organizacije su problemu pristupile maksimalno oprezno i nije trebalo dugo da se pojavi nova žrtva COVID-19. Riječ je o Gobertovom suigraču, Donovanu Mitchellu, čiji je test također pozitivan na virus korone.

Vijest je za ESPN javio Adrian Wojnarowski, a njegovi izvori bliski momčadi tvrde da se igrači, bez obzira na pojavu virusa unutar njihove svlačionice, i dalje ponašaju prilično nemarno. Veliki broj igrača, stručnog osoblja i ljudi bliskih NBA ligi, posebice franšizi Utah Jazza, podvrgnut je testiranju, a pitanje je koliki broj zaraženih ćemo u narednim danima prebrojati. Mitchell je za sada drugi igrač u ligi koji je zaražen.

U mladim danima igrao trojku, kasnije prebačen na dvicu zbog nedostatka talenta njegovih suigrača. Bio predodređen za velike stvari, prema saznanjima koja su dostupna 2. pick drafta 2015, ali ozljede su učinile svoje pa se okrenuo pisanju tekstova.

    Ostavite komentar