Donovan Mitchell bi trebao dobiti maksimalan ugovor tijekom offseasona

Donovan Mitchell bi trebao dobiti maksimalan ugovor tijekom offseasona

Igrač Utah Jazza Donovan Mitchell može potpisati produženje ugovora s momčadi tijekom ovog offseasona, prenosi The Athletic. A očekuje se kako će to i uraditi.

Mogu sa samopouzdanjem reći kako Mitchell voli Utah, voli ovu zajednicu i igranje za Utah“, napisao je novinar The Athletica Tony Jones. „Mogu reći i kako Jazzeri žele imati pod kontrolom Mitchella iduće dvije godine.

Mitchell će potpisati maksimalan ugovor u jednom trenutku prije iduće sezone. To će produženje onda početi u petoj godini. Sve se može dogoditi, ali sigurno mogu reći kako Mitchell voli igrati ovdje“, napisao je novinar za kraj.

Ova skraćena sezona zbog koronavirusa bila je treća za Mitchella u dresu Jazzera. Imao je i prvi All-Star nastup u karijeri i imao je najviše poena po utakmici ukupno 24,2 poena. Imao je još 4,4 skoka i 4,2 asistencije i jednu ukradenu.

Utah ove sezone nije najbolje igrala protiv boljih momčadi u ligi, ali definitivno vrijedi zadržati igrača kao što je Mitchell.

Obožavatelj glavnih američkih sportova i nogometa. Košarku počeo pratiti preko igrica (NBA live/2k), navijač Celticsa. U slobodno vrijeme basket, knjige, Madden NFL.

    Ostavite komentar