Dončić oduševio Wadea: Pa Luka dodaje kao LeBron!

Dončić oduševio Wadea: Pa Luka dodaje kao LeBron!

Nakon pobjede Miami Heata nad Dallas Mavericksima 112-101 hodajuća legenda kluba s Floride Dwyane Wade komentirala je vještinu dodavanja mlade zvijezde Teksašana.

Precizno me citirajte – u kontekstu pronalaženja suigrača pod pritiskom, načina na koji pogodi šutera u kutu igrališta, jako podsjeća na LeBrona. Nema puno igrača koji su to u stanju. Radi nevjerojatan posao.

Impresioniran je bio Wade, a kada takvi komentari dolaze od igrača koji je s Kraljem osvojio dva naslova prvaka riječi imaju posebnu težinu.

Također, Wade je po završetku utakmice razmijenio dresove s Dirkom Nowitzkim. Dvojac je izabran kao poseban dodatak all-star ekipama u nadolazećem vikendu u Charlotti. NBA liga tako će se na dostojan način oprostiti od lica franšiza koja su nam priuštila dvije nezaboravne finalne serije.

Zaljubljen u košarku od povratka Najvećeg iz prve mirovine. Trash talker poput Birda s identičnim vertikalnim odrazom. Kad ne svira tamburu upija svaku mudrost Velikog Aristotela i ekipe s TNT-a. BBQ chicken alert!

    Ostavite komentar