Dogovorena nova razmjena: Jeff Teague se vraća u Atlantu

Dogovorena nova razmjena: Jeff Teague se vraća u Atlantu

Atlanta Hawksi i Minnesota Timberwolvesi dogovorili su razmjenu!

Kako javlja Adrian Wojnarowski, Atlanta je u Minnesotu poslala Allena Crabbea, dok u drugom smjeru idu povratnik Jeff Teague i Treveon Graham.

Teague je u Jastrebovima proveo sedam godina, a 2015. je zaradio i nastup na All-Staru. Ove sezone je u Minnesoti prosječno ubacivao 13,2 poena uz šest asistencija.

S njim će u Atlantu i Treveon Graham. Nakon što nije izabran na draftu, Charlotte ga je potpisao 2016. godine. Nastupao je još za Brooklyn Netse, ali se nigdje nije uspio nametnuti. U Wolvesima je ove sezone za 20 minuta na parketu ubacivao 5,2 poena uz tri skoka.

Minnesota je dobila Allena Crabbea čija je forma posljednje dvije godine u padu. U Atlanti je ove sezone prosječno ubacivao pet poena što mu je najgora sezona od 2014./2015.

Teagueovo iskustvo će sigurno dobro doći mladoj Atlantinoj jezgri, dok se Crabbe i Minnesota nadaju da će igrač vratiti formu iz Portlanda i Brooklyna.

Košarkašku loptu zamijenio tipkovnicom. Počeo navijati za Boston zbog loga i parketa TD Gardena, ali se ubrzo zaljubio u igru Paul Piercea koji je postao njegov put, The Truth i život.

    Ostavite komentar