Doc Rivers zadovoljan iako George i Kawhi još nisu trenirali zajedno

Doc Rivers zadovoljan iako George i Kawhi još nisu trenirali zajedno

Los Angeles Clippersi postigli su 150 poena u pobjedi protiv Washington Wizardsa. Ali glavni trener Doc Rivers i igrači misle kako momčad može još više napredovati i kako imaju još puno posla pred sobom.

 

Mislim kako nam je još potrebno vremena, naučiti igrati jedni s drugima, igrati u ovakvim utakmicama“, rekao je Kawhi Leonard o tome koliko imaju prostora za napredovanje. „I dalje imamo uspona i padova, naš napad stagnira ili imamo puno ranih šuteva bez toga da se lopta kreće. Ali možemo biti posebni.“

 

Rivers je rekao kako je zadovoljan što su Clippersi na omjer 15-6, bez obzira na to što Paul George i Kawhi Leonard još nisu trenirali zajedno.

 

Ne znam koliko već treniram, 20 godina možda, ali nikada nisam imao dvojicu najboljih igrača, a da su ušli u 21. utakmicu bez treninga zajedno, nijednom“, izjavio je Rivers, a njih dvojica nisu imala trening zajedno jer ih Rivers želi imati svježe za utakmice.

 

Imali su jedan trening gdje su bili u suprotnim momčadima, ali još nisu bili u istoj postavi na treningu“, rekao je za kraj Rivers.

Obožavatelj glavnih američkih sportova i nogometa. Košarku počeo pratiti preko igrica (NBA live/2k), navijač Celticsa. U slobodno vrijeme basket, knjige, Madden NFL.

    Ostavite komentar