Doc Rivers: Kawhi je nešto najsličnije Jordanu ikad!

Doc Rivers: Kawhi je nešto najsličnije Jordanu ikad!

Kawhi Leonard predvodit će svoje Toronto Raptorse u velikom finalu u kojem će pokušati s trona skinuti prošlogodišnje prvake, momčad Golden State Warriorsa. Raptorsi su tako ponajviše njegovom zaslugom ostvarili najveći uspjeh u povijesti franšize pokorivši istočnu konferenciju, a sada imaju priliku napraviti korak dalje te osvojiti naslov prvaka.

Najbolji igrač Raptorsa u izvrsnoj je formi kroz cijelo doigravanje. Svi znamo da je Leonard najbolji two-way igrač lige, ali ono što imponira u njegovoj igri je nevjerojatna učinkovitost s mid-rangea. Zahvaljujući tome, njegovim ogromnim rukama te hladnokrvnosti u završnici, Doc Rivers smatra da je upravo on igrač najsličniji Michaelu Jordanu.

Trener Los Angeles Clippersa nije štedio na riječima hvale za Leonarda. Očito je i zašto. Upravo su Clippersi jedan od ekipa za koju se šuškalo da će ponuditi ugovor Leonardu koji će ovog ljeta postati slobodan igrač. Odluka o njegovom mogućem odlasku iz Kanade mogla bi dijelom ovisiti i o ishodu velikog finala.

    Ostavite komentar