Dirk Nowitzki i Vince Carter: Igramo i sljedeće sezone

Dirk Nowitzki i Vince Carter: Igramo i sljedeće sezone

Legendarni košarkaši NBA lige Dirk Nowitzki i Vince Carter planiraju da nastupaju i naredne sezone na parketima NBA lige.

41-godišnji Carter u razgovoru s novinarima kazao je kako se osjeća dobro i ne vidi razloga da okonča svoju karijeru:

„90% sam siguran da ću igrati i sljedeće sezone. Kada ste u ovim godinama, onda pauza igra veliku ulogu kada odlučujete za dalje. Uvijek sam imao stav da ću prestati igrati košarku onoga dana kad ne budem imao snage i volje da radim na pripremi za narednu godinu košarke. No, možda će naredna sezona biti znak da je vrijeme da kažem zbogom. Ovoga ljeta bit će najteže proći kroz sve pripreme, ali osjećam da sam spreman izgurati i sljedeću sezonu, tako da vidimo se.“

Što se tiče legendarnog njemačkog košarkaša, on također planira biti dio najjače košarkaške lige na svijetu i naredne sezone.

„Sve dok mogu igrati košarku na dostojnom nivou uvijek ću je i igrati. Kada ne budem mogao onda je vrijeme za odlazak“, kratko i jasno je izjavio Dirk.

Vrijedi spomenuti kako je pred kraj regularne sezone, Nowitzki operirao skočni zglob lijeve noge zbog čega je propustio sami finiš sezone, ali sudeći po njegovim riječima gledat ćemo ga i u sezoni 2018/2019.

Za razliku od Cartera, Nijemac je godinu dana mlađi, te će ovog ljeta napuniti 40. Godina.

Masivan poput attacka, zanimljiviji i od Shaqa. Uvalim lakatuŠu u postu bilo domaćem ili gostu. TZ 075

    Ostavite komentar