Dinastija živi: Warriorsi spremaju ugovore za Duranta i Thompsona

Dinastija živi: Warriorsi spremaju ugovore za Duranta i Thompsona

Porazom u finalu od Toronto Raptorsa, momčad Golden State Warriorsa ušla je u post-sezonu s mnogo upitnika po pitanju rostera. Dvojica od njihove trojice najboljih igrača (Kevin Durant, Klay Thompson op.a.) postaju slobodni te mogu pronaći novi klub.

Ipak, novinar ESPN-a Brian Windhorst tvrdi kako ovo nije kraj dinastije Warriorsa.

Iz razgovora s ljudima iz organizacije Warriorsa shvatio sam da imaju namjeru ponuditi Durantu i Thompsonu maksimalne petogodišnje ugovore. Takve dvije odluke opteretile bi njihov prostor za plaće zajedno s porezom na luksuz s preko 350 milijuna dolara. Oni će si moći to priuštiti jer će preseliti preko Zaljeva u novu arenu, što će dovoljno povećati njihov prihod da to plate. Neće odustati od jezgre ove momčadi.“, prenosi Windhorst.

Izgleda da teške ozljede dvojice Ratnika neće utjecati na odluku uprave. Interes drugih momčadi za Durantove usluge od prije je poznat, a ni Thompsonu zasigurno neće nedostajati ponuda.

Bitke na parketu i službeno su završile, ali one u uredima tek počinju. Pred nama je nikad zanimljiviji offseason. S nestrpljenjem čekamo rasplet događaja i sudbine dinastije iz Golden Statea.

    Ostavite komentar