Devin Harris vraća se tamo gdje pripada – u Teksas

Devin Harris vraća se tamo gdje pripada – u Teksas

Devin Harris i Dallas Mavericksi rade na ugovoru kako bi se ovaj veteran mogao vratiti ponovno u dres Mavsa. Trebao bi dobiti jednogodišnji ugovor. Prošle godine igrao je u dresu Denver Nuggetsa.

Devet od svojih 14 sezona 35-godišnjak je proveo u dresu Mavericksa, a oni traže širinu na poziciji razigravača zbog toga što je Yogi Ferrell odlučio potpisati ugovor sa Sacramento Kingsima.

Navijači ga u Teksasu – obožavaju, a on je u prosjeku imao 8,4 poena, 1,8 skok i 2,1 asistenciju prošle godine dok je igrao za Denver Nuggetse i Mavse. On će biti i mentor Dennisu Smithu Jr. i rookie igračima Jalenu Brunsonu i Luki Dončiću.

Dallas posljednje dvije godine radi jako dobre poteze i ako nastave u ovom ritmu mogli bi imati jako lijepu posloženu momčad nakon što jednom legendarni Dirk Nowitzki odluči otići u mirovinu. Polako pripremaju momčad za njegov odlazak, a kako je krenulo mogla bi to biti jako dobra momčad.

Obožavatelj glavnih američkih sportova i nogometa. Košarku počeo pratiti preko igrica (NBA live/2k), navijač Celticsa. U slobodno vrijeme basket, knjige, Madden NFL.

    Ostavite komentar