Detroit otpustio Beasleyja, novo pojačanje Iso Joe!

Detroit otpustio Beasleyja, novo pojačanje Iso Joe!

Veliki Joe Johnson se vraća u NBA ligu. Kako javlja dobro informirani Shams Charania, Iso Joe je potpisao jednogodišnji ugovor s Detroit Pistonsima koji je djelomično garantiran.

Sedmerostruki All-Star je posljednji put u ligi igrao u sezoni 2017./2018., a povratak u NBA je izborio nastupima u sve popularnijoj BIG3 ligi u kojoj je je bio i MVP prošle sezone. Pitanje je koliko će moći napraviti u najjačoj ligi na svijetu, ali su NBA romantici s oduševljenjem pozdravili ovaj potez.

Joea su kao deseti pick izabrali Boston Celticsi na draftu 2001. godine. Svoje najbolje partije pružao je u Atlanti i Brooklynu, a igrao je još za Phoenix, Miami, Utah i Houston.

Pistonsi su imali pun roster što znači da su morali otpustiti jednoga igrača kako bi potpisali Johnsona, a kako javlja Chris Haynes izbor je pao na problematičnog Michaela Beasleya. Podsjetimo on je nedavno kažnjen i s pet utakmica suspenzije, a po svemu sudeći slijedi povratak u Kinu što je i bio plan prije dogovora s Detroitom.

Ako se kroz Kinu ne uspije nametnuti NBA klubovima, tu je BIG3 liga. Kako je pokazao Johnson, ona može biti put povratka za takve igrače.

Košarkašku loptu zamijenio tipkovnicom. Počeo navijati za Boston zbog loga i parketa TD Gardena, ali se ubrzo zaljubio u igru Paul Piercea koji je postao njegov put, The Truth i život.

    Ostavite komentar