DeRozan: Navijam za svog najboljeg prijatelja

DeRozan: Navijam za svog najboljeg prijatelja

Bivši igrač Toronto Raptorsa DeMar DeRozan imao je razgovor o tome kako se osjeća nakon što su Raptorsi ove sezone došli do NBA finala, a prije sezone njega su razmijenili iz momčadi u San Antonio Spurse.

DeRozan je bio dio paketa koji je poslan u Spurse za Kawhija Leonarda, a DeRozan je rekao kako razumije koje je njegovo mjesto bilo izgradnji Raptorsa za ovu sezonu. 

Da nije bilo rada svih ovih prijašnjih godina, ne bi ovo ništa bila moguće. Da, borio sam se, žrtvovao i guaro sam granice kako bi bio žrtvovan. Morate sjesti i razumjeti to, znate, vi ste razlog zašto su se sve ove stvari dogodile“, rekao je DeRozan. 

On je dodao kako mu je na početku bilo teško kada je bio razmijenjen, ali kako i dalje navija za Kylea Lowryja da osvoji NBA naslov. 

Navijam za svog najboljeg prijatelja, postići nešto što smo mi pokušavali svih ovih godina i on ima priliku za to. Svi igrači u toj momčadi, oni znaju kako ja navijam za njih“, rekao je DeRozan za kraj.

Obožavatelj glavnih američkih sportova i nogometa. Košarku počeo pratiti preko igrica (NBA live/2k), navijač Celticsa. U slobodno vrijeme basket, knjige, Madden NFL.

    Ostavite komentar