Denver voljan razmijeniti Malika Beasleyja i Juancha Hernangomeza

Denver voljan razmijeniti Malika Beasleyja i Juancha Hernangomeza

Denver Nuggetsi na krilu imaju obilje igrača koji im se sviđaju. Malik Beasley, Juancho Hernangomez, Torrey Craig, Michael Porter Jr. – tijekom sezone Mike Malone koristio ih je sve tražeći im prave uloge i prave petorke.

Krilna pozicija je deficitarna za mnogo momčadi u ligi pa su Nuggetsi iskočili kao potencijalni trade partner kod mnogih organizacija.

Iako još nije procvjetao, Michael Porter Jr. je prevrijedan da ga se tako lako odreknu, a i uložili su mnogo u njega. Craigova obrana bi mogla biti značajna u playoffu kada se Nuggetsi susretnu s nekom od momčadi iz Los Angelesa, a po svemu sudeći morat će pobijediti ili Clipperse ili Lakerse ukoliko žele proći drugu rundu, pa je teško očekivati da će ga se Denver odreći osim u slučaju neke baš dobre ponude.

To ostavlja Beasleya i Hernangomeza, ali će cijena biti paprena. Kako javlja Shams Charania, Nuggetsi su voljni pregovarati oko dvojice spomenutih igrača, ali ih visoko cijene i očekuju mnogo zauzvrat. Obojici ugovor ističe na ljeto, a očekuje se da će dobiti unosne ugovore u free agencyju što znači da bi ih Denver mogao izgubiti u srpnju.

Beasley i Hernangomez su u ligu stigli 2016. godine. Juancho je izabran kao 15., a Malik kao 19. pick. Beasley za 16 minuta provedenih na parketu ove sezone bilježi 6,9 poena što je značajniji pad u odnosu na prošlu sezonu, dok Hernangomez za 12,5 minuta postiže 3,8 poena. Mnoge momčadi smatraju da bi mogle izvući mnogo više iz njih pa će biti zanimljivo pratiti gdje će na kraju završiti.

Košarkašku loptu zamijenio tipkovnicom. Počeo navijati za Boston zbog loga i parketa TD Gardena, ali se ubrzo zaljubio u igru Paul Piercea koji je postao njegov put, The Truth i život.

    Ostavite komentar