Denver i Oklahoma dogovorili razmjenu za Granta

Denver i Oklahoma dogovorili razmjenu za Granta

Oklahoma City Thunderi razmijenili su Jerami Granta u Denver Nuggetse. Oklahoma će dobiti izbor prve runde 2020. (zaštićen 1-14 izbora), a ta će  razmjena donijeti Thunderima 39 milijuna više u salary capu i porezu. U nekoliko dana dobili su šest izbora prve runde.

Dobili su pet izbora prve runde u razmjeni za Paula Georgea u razmjeni s Los Angeles Clippersima, a Grant će biti dodatno oružje za Nuggetse i napad na naslov. U razmjeni za Georgea Thunderi su dobili tri nezaštićena izbora prve runde (2022., 2024., 2026.) i još dva buduća izbora iz Miami Heata (2021. i 2023.). Thunderi također imaju pravo zamijeniti svoje pickove s Clippersima 2023. i 2025. Ovo je samo početak priče oko Russella Westbrooka koji će također možda biti razmijenjen iz Thundera. S druge strane Nuggetsi su još bolji s ovom razmjenom. Preuzet će njegovih devet milijuna plaće, a razmjenom Wilsona Chandlera stvorili su taj dodatni prostor.

Ovaj 25-godišnjak je prošle godine u 77 utakmica imao 13,2 poena, 5,2 skoka i 1,3 blokade. Grant je odigrao pet NBA sezona, a prve tri je igrao u dresu Philadelphia 76ersa.

Nuggetsi su se riješili i Treyja Lylesa. Nisu mu ponudili ugovor i postat će slobodan igrač. Nuggetsi imaju dovoljnu širinu u momčadi i nije bilo mjesta za ovog igrača.

Obožavatelj glavnih američkih sportova i nogometa. Košarku počeo pratiti preko igrica (NBA live/2k), navijač Celticsa. U slobodno vrijeme basket, knjige, Madden NFL.

    Ostavite komentar