DeMar DeRozan nezadovoljan u Spursima

DeMar DeRozan nezadovoljan u Spursima

Nakon što su prethodne sezone po 22. put zaredom uzeli učešće u NBA doigravanju, San Antonio Spursi ove sezone bili su na putu da prekinu povijesnu seriju.

Odlaskom Kawhija Leonarda, Spursi su izgubili franšiznog igrača a u zamjenu dobili višestrukog All-Star igrača DeMara DeRozana, koji se nije nametnuo kao vođa momčadi Gregga Popovicha.

S obzirom na to da Spursi zasigurno neće vidjeti play-off, postavlja se pitanje što učiniti s DeRozanom koji ovog ljeta ima player opciju u ugovoru prema kojoj bi zaradio više od 27 milijuna dolara.

Navodno, prema informacijama kojim raspolažu izvori, DeMar neće iskoristiti opciju ukoliko mu Spursi ne ponude novi ugovor. Izvori također navode kako je DeRozan nezadovoljan stanjem u Spursima.

Nema se što kriti, ali DeMar je itekako nesretan u San Antoniju. Očito je da tamo neke stvari ne funkcioniraju kao što su prije i zbog toga se još uvijek ne zna budućnost DeRozana u Teksasu. Kroz sezonu vidjelo se da napad uopće nije podešen prema All-Star igraču u momčadi gdje imamo mnogo upitnika. Nažalost ovaj eksperiment nije uspio i vrijeme je da se krene dalje, jer momak ne želi još jednu sezonu gdje će se mučiti“, stoji u izvještaju reportera iz San Antonija.

Ono što treba istaći jeste da se ova situacija dogodila prije tekuće pauze i sada je upitno hoće li pojedini igrači riskirati i tražiti nove ugovore s obzirom na to da će salary cap za narednu sezonu biti drastično manji. Prema tome ne treba se čuditi ako DeRozan prihvati ovu opciju, ali isto tako ako promjeni sredinu jer očito je da nešto ne štima u ekipi Popovicha.

Masivan poput attacka, zanimljiviji i od Shaqa. Uvalim lakatuŠu u postu bilo domaćem ili gostu. TZ 075

    Ostavite komentar