DeAndre Jordan razmišlja o odlasku iz Clippersa

DeAndre Jordan razmišlja o odlasku iz Clippersa

Centar Los Angeles Clippersa DeAndre Jordan ozbiljno razmišlja o odlasku iz nekadašnjeg Lob Citya, smatrajući kako je došlo vrijeme za novi izazov u karijeri. No, još uvijek razmišlja između izlaska na tržište ovo ljeto, gdje bi kao slobodni igrač imao odriješene ruke u izboru novog doma, ili da aktivira dodatnu godinu u svome ugovoru vrijednu 24.6 milijuna, te putem tradea promijeni destinaciju.

Zbog opterećenosti salary capa, što je problem većine klubova ove sezone, smatra da će lakše pronaći novi dom putem tradea, a ta opcija se navodno sviđa i njegovom potencijalnom novom poslodavcu, Dallas Mavericksima, koji su zainteresirani za njegove usluge, no također imaju problema sa capom. Također, Jordanu se aktivacijom klauzule nudi prilika da u kratko vrijeme zaradi više novaca, te odigra još jednu fenomenalnu sezonu, nakon koje bi mogao naplatiti istu, jer iduće sezone se klubovima otvara prostor te će se stvoriti veći broj interesenata. Na kraju, ovo bi i Clippersima pružilo priliku da dobiju nešto zauzvrat za igrača.

Igrač mora odlučiti do petka u ponoć, kada ističe vrijeme za aktivaciju klauzule.

KnicksNation. Odvjetnik lika i djela Carmela Anthonya.Pobornik dobre pive i dobre klope. Na basketu vječno igrač manje, zato se drži tipkovnice.

    Ostavite komentar