DeAndre Jordan novi igrač Mavericksa, postignut verbalni dogovor

DeAndre Jordan novi igrač Mavericksa, postignut verbalni dogovor

Kako javlja Marc Stein Dallas Mavericksi i DeAndre Jordan su dogovorili suradnju vrijednu 24 milijuna dolara na jednu godinu.

Unatoč špekulacijama o ugovoru na duži period, ovim potpisom je postalo jasno da Jordan čeka iduće ljeto i novi free agency, kada će više klubova raspolagati s novcem te bi mogao potpisati za nekog contendera koji će tražiti rim protectora.

Nakon što ih je prevario prije tri godine te se unatoč dogovoru vratio u Clipperse ove sezone je održao svoju riječ i razveselio Marka Cubana, koji sada ima solidnu momčad na papiru. S Dennisom Smithom i Lukom Dončićem u backcourtu i Harrisonom Barnesom i Jordanom u frontcourtu Rick Carlisle je dobio zanimljivu družinu na raspolaganju koja će biti zanimljiva za gledati.

Zbog savršenog “kamena-s-ramena” šuta odlučio postati neokrunjeni seronja za tipkovnicom. Preko tjedna vodi život kao Roko Karanušić, a vikendom se priprema za novi tjedan. Građom kao bure ponosno čuva dio na svakom šanku, odakle dolazi i većina tekstova. Svoju sklonost ka alkoholu pripisuje autodestruktivi u vidu navijanja za Knickse.

    Ostavite komentar