De’Aaron Fox se sastao s Vladom Divcem

De’Aaron Fox se sastao s Vladom Divcem

De’Aaron Fox, mlada zvijezda Sacramento Kingsa, sastao se s GM-om kluba Vladom Divcem nakon niza poteza koje su Kingsi povukli u nedavno završenom prijelaznom roku. U proteklom razdoblju Sacramento su napustili Iman Shumpert, Justin Jackson, Ben McLemore i Skal Labissiere.

Za NBC Sports California Fox je priznao da je bilo pomalo iznenađen, pogotovo jer su vijesti saznali neposredno prije početka utakmice. Dodaje, međutim, kako misli da je to dobro za momčad i da vjeruje u posao koji radi Divac.

“Otkad sam ovdje sve što se događalo su same pozitivne i velike stvari. Mislim da još uvijek idemo u pravom smjeru.”

S druge strane i Divcu se sviđa otvorenost igrača.

“To mi pokazuje da svi imaju srce. Emocionalno su prisutni. Volim to.”

Za kraj Fox je još rekao: “Osjećamo da smo sada bolja momčad. Još radimo na kemiji nakon ovih razmjena, ali u konačnici želimo izboriti doigravanje.”

Kingsi se trenutačno nalaze na 8. mjestu zapadne konferencije s omjerom 30:26. Prvi pratitelji Los Angeles Clippersi imaju pobjedu i poraz više, a njih slijede LA Lakersi. Drugi dio sezone u Kaliforniji bit će izrazito zanimljiv.

Zaljubljen u košarku od povratka Najvećeg iz prve mirovine. Trash talker poput Birda s identičnim vertikalnim odrazom. Kad ne svira tamburu upija svaku mudrost Velikog Aristotela i ekipe s TNT-a. BBQ chicken alert!

    Ostavite komentar