Davisova odluka o otpuštanju agenta izazvala paniku među navijačima

Davisova odluka o otpuštanju agenta izazvala paniku među navijačima

Kada se spominju agenti igrača jedno ime se posebno ističe – Rich Paul. Za one manje upućene, riječ je o najmoćnijem ligaškom agentu, koji će svojim pulenima uvijek izboriti najbolje uvjete, te osobi koja zastupa imena kao što su LeBron James, Ben Simmons i John Wall. Ovog mjeseca je blizu dodavanja još jednog vrhunskog imena pod svoje okrilje, glavno lice New Orleans Pelicansa i jednog od ponajboljih centara lige Anthonyja Davisa, a ta mogućnost je izazvala lavinu teorija i komentara po društvenim mrežama.

Naime, prema mnogim teorijama, odluka Davisa da otpusti svog dosadašnjeg predstavnika Thada Fouchera te ozbiljno razmišljanje o angažiranju Paula kao svog zastupnika bi trebala značiti da centar ima planove pridruživanja Jamesu u Lakersima. Iako je riječ o traču, ideja o Jamesu i Davisu u istoj momčadi navijačima Lakersa vjerojatno stvara mokre snove, dok su navijači Pelicansa na mukama od pomisli da bi mogli ostati bez najboljeg igrača. No, razloga za brigu nema, barem za sad.

Poznata je ljubav koju prema klubu, gradu i navijačima iskazuje Obrva, te je više puta u prošlosti otvoreno govorio kako je njegova želja pobjeđivati i napredovati među Pelikanima, a ako uspiju i ove sezone izboriti doigravanje to bi moglo značiti da je momčad napokon na dobrom putu. Uz sve to, jedino mu oni mogu na ljeto 2020. godine ponuditi supermax ugovor vrijedan 235 milijuna dolara na 5 godina (47 milijuna po sezoni), dok mu ostale momčadi mogu najviše ponuditi 150 milijuna u trajanju od 4 godine (37 milijuna sezonski).

Problem može stvoriti izostanak pravih rezultata i potvrda napretka franšize, no za sada ne postoje nikakve naznake da bi Davis htio napustiti New Orleans.

Zbog savršenog “kamena-s-ramena” šuta odlučio postati neokrunjeni seronja za tipkovnicom. Preko tjedna vodi život kao Roko Karanušić, a vikendom se priprema za novi tjedan. Građom kao bure ponosno čuva dio na svakom šanku, odakle dolazi i većina tekstova. Svoju sklonost ka alkoholu pripisuje autodestruktivi u vidu navijanja za Knickse.

    Ostavite komentar