Davis: ‘U Lakerse sam otišao zbog ostavštine! Novac dolazi i odlazi…’

Davis: ‘U Lakerse sam otišao zbog ostavštine! Novac dolazi i odlazi…’

Anthony Davis je prešao ovo ljeto iz Pelicansa u Lakerse u mega razmjeni koja je odjeknula kao bomba. Prije toga je odbio supermax ugovor koji su mu nudili Pelicansi. Iako toga nisu bili svjesni, GM New Orleansa, David Griffin, napravio je odličan posao, pošto Pelsi izgledaju ove sezone jači nego ikad. Kao prvi pick izabrali su ovo ljeto Ziona Williamsona.

Davis je tako odbio Pelse, jer kako kaže, nije mu do novca već želi ostaviti trag u Lakersima.

Novac dolazi i odlazi, ali ostavština ostaje. Bitno je što radite na i izvan parketa, jer poslije, nikog nije briga koliko zarađujete.

Davis je odbio i bonus Lakersa od 4 milijuna dolara i na taj način pokazao da je došao u Los Angeles da napravi nešto veliko.

Cilj mi je osvojiti naslov prvaka. Kad izađem na parket, na pameti mi je samo pobjeda. Želim pobjeđivati, to je sve što mi je u glavi.

Ispred nas je zanimljiva sezona u kojoj smage udružuju LeBron  i Davis. Lakersi zasad imaju samo pet igrača na rosteru, a čeka se i odluka Kawhija Leonarda.

Legenda Glasgow Rangersa na Football Manageru, student novinarstva i pub kviz veteran. Ljubav prema košarci otkrio preko Arenasa i Iversona. Pobornik romantike prije statistike.

    Ostavite komentar