Daryl Morey nije više GM Rocketsa

Daryl Morey nije više GM Rocketsa

Houston Rocketsi nisu uspjeli napraviti ozbiljniji rezultat u ovogodišnjoj sezoni. Nakon što su Los Angeles Lakersi osvojili naslov, slijede nove promjene. GM Daryl Morey odstupio je s pozicije GM-a, tako da će Rocketsi za sada imati na toj poziciji izvršnog predsjednika Fafaela Stonea.

Rocketsi su bili dio playoffa posljednjih osam godina, dva puta su došli do konferencijskog finala. Također Rocketsi su prije ovog odlaska ostali i bez Mikea D’Antonija koji je odlučio kako se neće vratiti.

Morey je bio GM Rocketsa od 2007. Njegov način promijenio je košarku, fokusirali su se na najefikasnije šuteve. Trica iz kuta, polaganja i slobodna bacanja. James Harden je bio najveća zvijezda Rocketsa i njegovim dolaskom 2012. Morey je uspio provesti svoj plan u djelo.

Ali Rocketsi unatoč tome što su imali uspješne regularne sezone, nisu uspjeli doći do velikog finala. Sada slijede velike promjene u redovima Rocketsa. Veliko je pitanje što će sada Morey uraditi nakon ovoga posla s Rocketsima. Sigurno je kako će biti jako puno zainteresiranih.

Obožavatelj glavnih američkih sportova i nogometa. Košarku počeo pratiti preko igrica (NBA live/2k), navijač Celticsa. U slobodno vrijeme basket, knjige, Madden NFL.

    Ostavite komentar