Dario Šarić: Želimo izbjeći LeBrona Jamesa u doigravanju

Dario Šarić: Želimo izbjeći LeBrona Jamesa u doigravanju

Nakon dugih pet sezona u Philadelphiu se vraća doigravanje. Poznati “The Process“ bivšeg GM-a Sama Hinkiea je napokon urodio plodom, te je brzo ova momčad 76ersa većini navijača postala omiljena ekipa broj dva.

Zbog svega toga novinari NBC-a, točnije njihova ekipa iz Philadelphie, je upitala Daria Šarića da li ima kakvu želju za playoff protivnika, a on im je dao zanimljiv odgovor.

Samo ne želim LeBron Jamesa i Cleveland. On je vjerojatno među tri najbolja igrača u povijesti, te njega zasigurno želim izbjeći u prvoj rundi. Svi ostali su dobrodošli.“

Iskren, i ne pretjerano iznenađujući odgovor Šarića, a zanimljivo, isti odgovor je dao i playmaker Washington Wizardsa Tomas Satoransky.

Osobno smatram da bi nam bilo koji protivnik odgovarao, samo da nije Cleveland. Da li je to zbog LeBrona? Jasno da je. Svi znamo da svoju igru digne na neku drugu razinu kada krene doigravanje, i iskreno, ne želim odmah naletiti na njega u prvoj rundi.“

Ne čudi previše, svjedoci smo dugogodišnje LeBronove dominacije u doigravanju, gdje je sedam godina za redom osvojio Istok, usprkos brojnim izazivačima.

KnicksNation. Odvjetnik lika i djela Carmela Anthonya.Pobornik dobre pive i dobre klope. Na basketu vječno igrač manje, zato se drži tipkovnice.

    Ostavite komentar