D’Antoni: Uvjeren sam da vučemo prave poteze

D’Antoni: Uvjeren sam da vučemo prave poteze

Pred početak svake sezone bookmakeri iz Las Vegasa objavljuju ponudu za NBA ligu. Jedna od ponuda je i broj pobjeda koje će pojedina momčad ostvariti u sezoni.

U sezoni 2015/2016 margina na Houston je iznosila 41.5, oni su upisali 55 pobjeda. U sljedećoj sezoni margina je skočila na 55.5, Houston je ostavio 65 pobjeda. S toga i ne čudi optimizam koji izlazi iz Mikea D’Antonia kada je u pitanju sljedeća sezona.

Razumijem sve koji govore kako ćemo pružati lošije partije sljedeće sezone zbog gubitka Trevora Arize i Luc Mbah A Moutea. No oni ne vide ono što se događa u samoj momčadi, odnose i zalaganje. Prvo su govorili kako James Harden ne može biti playmaker. Nakon toga su govorili kako on i Chris Paul ne mogu igrati zajedno. Uvjerili smo ih u suprotno oba puta, tako da ne vidim zašto ih ne bi opet uvjerili u suprotno. Uostalom, naša je dužnost svojim igrama i zalaganjem na parketu razuvjeriti kritičare. Ako si već sebi zadao cilj srušiti Golden State Warriorse onda moraš povlačiti neke poteze i biti uvjeren da će sve sjesti na svoje. Da se razumijemo, ne kažem da ćemo uspjeti u tome, ali smo uvjereni da možemo to učiniti.”, izjavio je popularni Brko.

Koliko je to realno ostaje nam za vidjeti, no svakako veseli činjenica da se ne predaju prije vremena te da su opet bacili rukavicu izazova u lice prvacima.

Zbog savršenog “kamena-s-ramena” šuta odlučio postati neokrunjeni seronja za tipkovnicom. Preko tjedna vodi život kao Roko Karanušić, a vikendom se priprema za novi tjedan. Građom kao bure ponosno čuva dio na svakom šanku, odakle dolazi i većina tekstova. Svoju sklonost ka alkoholu pripisuje autodestruktivi u vidu navijanja za Knickse.

    Ostavite komentar