Danny Green o razlikama između LeBrona Jamesa i Kawhija Leonarda

Danny Green o razlikama između LeBrona Jamesa i Kawhija Leonarda

Danny Green, bek Los Angeles Lakersa, gostovao je u ESPN-ovoj emisiji First Take i pritom otkrio sličnosti i različitosti sadašnjeg suigrača LeBrona Jamesa i nekadašnjeg suigrača Kawhija Leonarda. Podsjetimo, s Leonardom je za vrijeme igranja u San Antonio Spursima i Toronto Raptorsima osvojio dva naslova NBA prvaka.

„Puno sličnosti i poneka razlika, ali obojica su ekstremno ozbiljni u pristupu igri. Naporno treniraju, paze na svoje tijelo i predvode svoje momčadi. Očito, Kawhi nije toliko glasan kao LeBron svih ovih godina. Ali, prošle godine se vidjelo da je počeo raditi na tome i ove godine je glasniji nego što je ikad bio, posvetio se tome.”

“Kad je košarkaški teren u pitanju, LeBron je više razigravač. Kawhi je više direktno orijentiran na koš u napadu, a razgrađivač u obrani. LeBron isto tako.Obojica su, znate, odlični obrambeni igrači kada „uključe“ taj mod. Mogu totalno zatvoriti protivnika. U stanju su promijeniti igru, utjecati na igru, na oba kraja terena.“

Molly Querim ga je zatim upitala, u nadi da ćemo jednom u doigravanju vidjeti Staples Center derbi, kako bi zaustavili igrača kao što je Leonard.

„Kao i sve velikane igre možeš ih samo pokušati limitirati najbolje što možeš. Postoji razlog zbog kojeg su oni efikasni bez obzira na to što znaš što će učiniti…možeš se nadati da će imati slabiju večer“, o potencijalnom susretu zaključio je Green.

Zasad, NBA igrači dijele sudbinu ostatka planeta. Red, rad i disciplina, u izolaciji.

Zaljubljen u košarku od povratka Najvećeg iz prve mirovine. Trash talker poput Birda s identičnim vertikalnim odrazom. Kad ne svira tamburu upija svaku mudrost Velikog Aristotela i ekipe s TNT-a. BBQ chicken alert!

    Ostavite komentar