D’Angelo Russell odlazi ako Netsi dovedu Kyrieja Irvinga

D’Angelo Russell odlazi ako Netsi dovedu Kyrieja Irvinga

Ova sezona je prije par dana završila osvajanjem prve titule za franšizu Toronto Raptorsa. Već za nekoliko dana (20.lipnja) imamo draft, a poslije 1.srpnja počinje ljetnja tržnica slobodnim igračima. Jedna od momčadi koje imaju najviše prostora na salary capu su Brooklyn Netsi koji se prema glasinama dovode u vezu s dva igrača i to Kevin Durant i Kyrie Irving.

Upravo bi eventualni dolazak Irvinga mogao prouzročiti i jedan odlazak iz Netsa. Prema izjavi Iana Begleya za SNY razigravač D’Angello Russell mogao bi u slučaju dolaska napustiti Netse. Russell ovog ljeta postaje zaštićeni slobodni igrač te će svaku ponudu za njega Netsi moći izjednačiti. U NBA kuloarima se već raspravlja eventualna suradnja Irvinga i Russella te velika većina stručnjaka smatra da oni ne bi imali dobru suradnju jer su prvenstveno oba razigravači koji vole držati loptu u svojim rukama, pa tek onda razigravati suigrače.

Zbog toga Begley dalje navodi da bi Russell mogao otići u slučaju dolaska Irvinga i to u Indiana Pacerse kojima je potreban razigravač, jer Darrenn Collison nije kalibar za startnu petorku. Ranijih dana su se pojavile glasine da Russella u svojim redovima žele i Phoenix Sunsi, Utah Jazz te Orlando Magic. Vidjet ćemo nakon 1. srpnja gdje će svoju NBA karijeru nastaviti Russell i Irving, te hoće li Irvingov dolazak u Netse prouzročiti odlazak Russella negdje drugdje.

1998. godina, HRT, repriza zadnje Jordanove utakmice uz pobjedonosni koš. Razumljiv razlog zašto pratim NBA ligu. Navijam za Sacramento, šteta što su Lakersi u periodu 1998-2004 bili prejaki

    Ostavite komentar