Damian Lillard: Mislim da možemo ponoviti uspjeh Warriorsa

Damian Lillard: Mislim da možemo ponoviti uspjeh Warriorsa

Portland Trail Blazersi završili su regularnu sezonu kao treća momčad Zapadne konferencije, no slaba im je to utjeha, pošto su pometeni u prvoj rundi od strane Pelicansa.

Najbolji igrač momčadi Portlanda, Damian Lillard, vjeruje da je razlog poraza to što je New Orleans uspješno neutralizirao upravo njega.

„Njihov plan je bio isključiti mene iz igre,“ rekao je Lillard. „Nisam niti došao do centra a već sam čuvan od strane dvojice igrača. Stvarno nema isprike za moju lošu igru. Mogu prihvatiti kada ljudi o meni govore dobre stvari, isto tako mogu prihvatiti kritike nakon lošijih igara.“

Dame Time vjeruje kako Blazersi mogu ponoviti uspjeh Warriorsa, koji su godinu prije osvajanja naslova, ispali u prvoj rundi od Clippersa.

„Stvarno osjećam da je naša momčad sposobna za takvo nešto,“ naglasio je.

Trostruki NBA-All Star također se ne slaže da treba prekinuti njegovo partnerstvo sa C.J. McCollumom.

„Ne slažem se s tim. Mislim da je jednostavno. Lako je reći takve stvari, ja se ne slažem s tom tvrdnjom,“ završio je 27-godišnjak.

Lillard je ove godine u playoffu prosječno bilježio učinak od; 18.5 poena, 4.8 skokova, 4.5 asistencija i 4 izgubljene lopte uz 35 posto šuta iz igre.

    Ostavite komentar