Dallas u lovu na Iguodalu

Dallas u lovu na Iguodalu

Prije samo par tjedana Andre Iguodala napustio je momčad Golden State Warriorsa te postao novim članom Memphis Grizzliesa. No, postoje indicije kako neće imati priliku navući dres Grizzliesa. Dallas Mavericksi su navodno zainteresirani za usluge 35-godišnjeg veterana, kako prenosi Mike Fisher s portala DallasBasketball.com.

U mogućoj razmjeni Mavericksi u Memphis žele poslati Courtneyja Leeja i izbor druge runde drafta u zamjenu za Iguodalu. Ova razmjena potencijalno je dobra za obje strane. Iggy je nesumnjivo još uvijek koristan igrač koji bi pomogao Luki Dončiću i Kristapsu Porzingisu. Njegova košarkaška inteligencija je neosporna, a uz to je kvalitetan defenzivac i dodavač.

Grizliji bi u tom slučaju uštedjeli nešto više četiri milijuna dolara koliko iznosi razlika u ugovorima Leeja i Iguodale. Također, tu je i dodatni izbor na draftu koji bi im pomogao u izgradnji ekipe oko Jaa Moranta i Jarena Jacksona Jr.-a.

Ostaje nam čekati da uprava Grizzliesa odluči hoće li zadržati Iguodalu kao mentora mladim igračima ili će ga pokušati iskoristiti kako bi se domogli novih izbora na draftu.

Iguodala je svoju zadnju sezonu u Warriorsima završio skromnim učincima prosječno bilježeći 5,7 poena, 3,7 skokova te 3,2 asistencije u 68 odigranih utakmica.

    Ostavite komentar